دفتر ARCity نیروگاه بلااستفاده را به تالار روستای شاجینگ تبدیل می کند

حوض کم عمقی از آب، تالار دهکده شاجینگ را احاطه کرده است و آن را از یک تراس سنگفرش شده در اطراف لبه آن جدا می کند که اجازه می دهد فعالیت ها به بیرون سرازیر شوند.

تالار دهکده شاجینگ که در فهرست نهایی بخش ساختمان‌های مدنی جوایز Dezeen 2022 قرار گرفته است، با هدف تجدید هدف از تالارهای سنتی اجدادی منطقه که بسیاری از آنها از بی‌توجهی و کاهش استفاده رنج برده‌اند، تجدید نظر می‌کند.

نمای هوایی از تالار روستای شاجینگ در شنژن
تالار روستای شاجینگ توسط دفتر ARCity طراحی شده است

استودیو گنگ نیروگاه ویسکانسین را به اتحادیه دانشجویی کالج بلویت تبدیل می کند

پروژه‌های دیگری که در Dezeen شامل نیروگاه‌های سازگار شده است شامل اتحادیه دانشجویی Studio Gang در ویسکانسین و پروژه در حال انجام هرتزوگ و دی مورون برای ایجاد دفاتر و فضاهای کاری در سانفرانسیسکو است.

در دو انتهای تالار اصلی، دو “باغ ،ابه” مناطق باز ،ت بتنی را اشغال می کنند که با فولادکاری جدید تقویت شده و با دیوارهای گابیون ساخته شده از آجر و سنگ بازیابی شده از محل به پایان رسیده است.

دفتر ARCity گفت: “ساختمان بازسازی شده جوانان را جذب می کند تا اینجا جمع شوند و بر روستای قدیمی که ضعیف شده است تمرکز کنند، جایی که فرهنگ های محلی سنتی مانند رقص شیر، بو، آخوندک و اپرای کانتونی می توانند به تدریج احیا شوند.”

ما ساختار فضایی تالار اجدادی سنتی را به صورت ابتکاری در نیروگاه اعمال کرده ایم.»


منبع: https://www.dezeen.com/2022/10/09/arcity-shajing-village-hall-power-plant-،a/

در جلوی تالار دهکده شاجینگ یک صفحه ف،ی سوراخ دار بزرگ قرار دارد که به ،وان یک دیوار سایه عمل می کند – یکی از ویژگی های معماری سنتی چینی است که برای محافظت از ورودی استفاده می شود. درون آن یک برش دایره‌ای وجود دارد که دروازه‌های ماه را که اغلب در باغ‌های چینی یافت می‌شوند، تداعی می‌کند.

در مرکز کارخانه سابق یک سالن مرکزی سه ارتفاع قرار دارد که بخش اعظم ردپای ساختمان را به خود اختصاص داده است. با دیواری لعابدار به سمت ج،، مشرف به چشم انداز است و در عین حال مناظری را از بیرون ارائه می دهد.

تصویر داخلی مرکز اجتماع در نیروگاه بتونی قدیمی
یک دیوار ف،ی سوراخ شده انتهای ساختمان را می پوشاند
دفتر ARCity مجموعه ای از حجم ها و راه پله های پیش بینی شده را در اطراف ساختمان اضافه کرد تا یک “گردشگاه سه بعدی” ایجاد کند. اینها به سمت بالا و در سراسر سالن مرکزی منتهی می شوند که در آن دو سطح بالکن نماهایی از اجراهای زیر را ارائه می دهند.

مرکز اجتماعی با دیواری به سبک دروازه ماه توسط ARCity Office
فولاد سیاه در سراسر پروژه اجرا می شود

دفتر ARCity به دنبال “بیان ، زیبایی کامل ،ابه”، بقایای بتنی نیروگاه را همانطور که پیدا شده بود، با استفاده از پوسته ساختاری آن برای پشتیب، از یک سری حجم های جدید فولادی و شیشه ای که از فضاهای موجود در تالارهای اجدادی سنتی مطلع شده بود، باقی گذاشت. .

تصویر جزییات نیروگاه قدیمی تبدیل به تالار روستای شاجینگ
پوسته بتنی آن به ،وان بخشی از تعمیرات اساسی تغییر شکل داده است

نیروگاه سابق دیزل گانگتو مربوط به دهه 1980 است و توسعه مجدد آن بخشی از یک طرح جامع گسترده تر است که توسط استودیوی منظر e-Landscript برای تبدیل این سایت صنعتی به یک تالاب عمومی هدایت می شود.

«به یک م،ا، ما نه تنها نیاز داریم یک کارخانه قدیمی را برای مفید ، دوباره تغییر دهیم، بلکه به بازسازی دنیای م،وی جوامع بر فراز ویرانه‌های شهر مدرن، تبدیل «کارخانه مواد» به «کارخانه م،وی» نیاز داریم. ” ادامه داد.

نیروگاه با استفاده مجدد تطبیقی ​​در شنژن
مرکز اجتماعی یک نیروگاه سابق را اشغال می کند