طاق‌های آجری یادبود خانه‌های لندن را توسط شرکت DHaus ترسیم می‌کنند

منظره ای که بیشتر رهگذران می بینند نمای رو به غرب است. در اینجا، دو ردیف طاق، بالکن هایی را برای دو سطح بالایی فراهم می کند، در حالی که یک زیرزمین با نمای شیشه ای به سمت یک پاسیو غرق شده باز می شود.

اعتبارات پروژه

این تراس که جایگزین پمپ بنزین متروکه شده است، از طاق های تاریخی نامگذاری شده است که نماهای هر خانه نیمه غرق شده و سه طبقه را تشکیل می دهند.

نما با پاسیو غرق شده در خانه های شهری The Arches توسط شرکت DHaus
آرچ ها خانه های شهری هستند که تا حدی در زیر زمین غرق شده اند. ع، توسط AVR لندن

اخیراً، استودیو با اضافه ، دو آپارتمان دوبل، با الهام از ژاپن، بازسازی The Bull و Last را تکمیل کرد، میخانه ای که بسیار نزدیک به The Arches قرار دارد.

پنجره های قوسی در نمای آجری خانه های شهری The Arches توسط شرکت DHaus
طاق ها بتنی از پیش ساخته شده و با لغزش های آجری پوشیده شده اند. ع، توسط ریچارد چیورز است

شرکت دی هاوس این ردیف را به گونه ای طراحی کرد که منع، کننده محیط اطراف خود باشد، که شامل خانه های مربوط به دوران گرجستان به نام Grove Terrace و ردیفی از طاق های راه آهن ویکتوریایی است.

شرکت DHaus بیشتر به دلیل رویکرد آزمایشی خود در طراحی مس،، در پروژه‌هایی مانند مفهوم خانه‌ای که تغییر شکل می‌دهد و توسعه بازی جاده کلمبیا شناخته می‌شود.

معمار: دی هاوس
مشتری: Design Ventures/EFKERIA
مهندس سازه: یا
بخش برنامه ریزی: کامدن
مشاور برنامه ریزی: تمرین میراث
پیمانکار شیشه سازی: Vitrocsa توسط Brava Windows
آجرکاری: Ibstock


منبع: https://www.dezeen.com/2023/03/19/the-arches-brick-town،uses-dhaus-company/

استودیو در پایان گفت: “در طول پنج سال گذشته، این پروژه بخش بزرگی از زندگی ما بوده است.”


طاق ها نیز بتنی هستند و با لغزش های آجری قرمز پوشیده شده اند که با لحن آجرکاری مجاور همخو، دارد.

تکمیل این پروژه نشان دهنده پایان یک پروژه پنج ساله است که هم به دلیل فرآیند برنامه ریزی و هم به دلیل همه گیری کووید-19 به تعویق افتاده است. تجسم ها برای اولین بار در Dezeen در سال 2019 منتشر شد.

شرکت DHaus هتل ها و خانه های ژاپنی را به میخانه لندن اضافه می کند

یکی از جنبه‌های کلیدی، تصمیم به فرو بردن جزئی ساختمان‌ها در زیر زمین بود، بنابراین سقف از پمپ بنزینی که قبلاً محل را اشغال کرده بود بالاتر نیست.

ارتفاع عقب خانه های شهری در لندن
صفحه های پنجره با طرح گوش ماهی به نقوش قوس اشاره می کنند. ع، از AVR London است

طاق یک موتیف تکراری است، بنابراین استودیو تصمیم گرفت تا تفسیری معاصر ایجاد کند.

پنجره قوسی با شیشه چرخان
نما از مجموعه ای از طاق ها تشکیل شده است. ع، توسط ریچارد چیورز

بالای خانه‌ها سقف‌های سبز و پنل‌های خورشیدی فتوولتائیک قرار دارند.

فضای آشپزخانه و نشیمن زیر سطح خیابان فرو رفته است
فضای آشپزخانه و نشیمن به یک پاسیو غرق شده باز می شود. ع، توسط ریچارد چیورز است

“این به م،ای بازگرداندن ریه سبز به همان چیزی است که در سال 1873 بود – یک بازگشت ویکتوریایی آینده نگر.”

پنجره چرخشی منتهی به اتاق خواب خانه های شهری The Arches توسط شرکت DHaus
درهای شیشه ای چرخشی در یک ردیف طاق قرار دارند. ع، توسط ریچارد چیورز است

بن گرونبرگ و وولفسون می‌گویند: «ما ال،ای پیوند آجری را بررسی کردیم تا نواحی مختلف ساختمان را متمایز کنیم و به هر نما نظم دهیم.

بن گرونبرگ و وولفسون می‌گویند: «به دلیل ماهیت پلک، سایت، این سطح پایین‌تر شبیه یک زیرزمین نیست.

ورودی ها در ضلع شرقی واقع شده اند که بیشتر حالت آرام و مس، دارد.

دیوارهای حائل بتنی بخش اساسی ساختمان هستند، اما سایر بخش‌های سازه از اجزای چوبی پیش ساخته ساخته شده‌اند.

فضای زندگی در خانه های شهری The Arches توسط شرکت DHaus
مطالعه می تواند به ،وان اتاق خواب چهارم باشد. ع، توسط ریچارد چیورز است

همانطور که بن گرونبرگ در این منطقه بزرگ شد و وولفسون در همان نزدیکی زندگی می کرد، این زوج توانستند از غریزه خود برای ارائه طرحی استفاده کنند که من، با محیط باشد.

معماران دیوید بن گرونبرگ و د،ل وولفسون، بنیانگذاران شرکت DHaus، توضیح دادند: “ما مطالعه ساختمان های محلی را در داخل و اطراف منطقه محلی انجام دادیم.”

در اینجا، یک ردیف از طاق ها دارای صفحه هایی با الگوی گوش ماهی منطبق است، در حالی که یک پاسیو غرق شده دوم کمک می کند تا نور طبیعی بیشتری به کف پایین بیاید.

اتاق خواب خانه شهری لندن توسط شرکت DHaus
هر خانه شامل سه اتاق خواب است. ع، توسط AVR London است

این دو نفر گفتند: «ایده طراحی اولیه ما از ریه سبز تاریخی فضاهای سبز باز در امتداد جاده هایگیت الهام گرفته شد.

در داخل، هر خانه 130 متر مربعی دارای طرحی است که یک سالن، ناهار خوری و آشپزخانه را در پایین ترین سطح، و سه اتاق خواب و یک مطالعه را در طبقات بالا قرار می دهد.

“فضاهای نشیمن با وجود نشستن نزدیک به جاده اصلی، از احساس خلوت با دسترسی فراوان به نور طبیعی برخوردار هستند.”