مجلدهای بتن، خانه بازیگران در لندن را توسط Bureau de Change متحرک می کنند

فضای نشیمن، ناهارخوری و آشپزخانه طبقه همکف در داخل یک فرم بتنی مستطیل به داخل باغ بیرون می‌رود. این اولین حجم از سه حجم مشابه است که نمای عقب ساختمان را افزایش می دهد و به تدریج از اندازه آن کاسته می شود.

راه پله با نرده های آبی توسط Bureau de Change
فضای داخلی اطراف یک راه پله سازماندهی شده است

در داخل، Cast House در اطراف یک راه پله معلق مرکزی با نرده های آبی روشن سازماندهی شده است که نقطه کانونی ایجاد می کند که هر سطح از خانه را به هم متصل می کند.

استودیوی معماری Bureau de Change از بتن برای تقلید بازیگوشانه نقوشی که از خانه‌های آجری اطراف دهه 1930 در کاست هاوس در ج، لندن کشیده شده است، استفاده کرده است.

در زیرزمین، یک سالن و اتاق بازی از طریق درهای شیشه‌ای کشویی به یک پلکان بتنی عریض باز می‌شود که به یک پاسیو و چمن در بالا منتهی می‌شود.

این استودیو ادامه داد: “نمای عقب در طراحی خود جسورتر است، به ،وان یک توالی آبشاری از حجم های مکعبی طبقه ای که به باغ و یک پاسیو غرق شده ارائه می شود.”

این خانه که در خیاب، حومه شهر در کلافام قرار دارد، به ،وان “تفسیری معاصر” از خانه های بزرگ آجر قرمز اطراف که دارای سقف های شیرو،، پنجره های خلیج و ایوان های سرپوشیده هستند، در نظر گرفته شده است.

ارتفاع جلوی Cast House در لندن
Bureau de Change خانه بازیگران را در لندن تکمیل کرده است

عکاسی توسط گیلبرت مک کاراگر.


منبع: https://www.dezeen.com/2023/07/19/concrete-cast-،use-bureau-de-change/

توضیح داد: «ارتفاع ورودی به‌گونه‌ای طراحی شده است که خانه به‌طور محتاطانه در میان همسایگان میراثی خود قرار می‌گیرد و با بازیگوشی به ریتم ثابت خیابان پاسخ می‌دهد». تبدیل ارز.

اشکال بتنی پلک، خانه لندن
به صورت بتن و آجر ساخته شده است