هاتون ایستگاه تحقیقاتی خارج از شبکه را در تپه های روستایی کانزاس جاسازی می کند

ایستگاه مید، یانگ مایر که بر روی بلوف ص،ه‌ای قرار دارد، دارای یک آزمایشگاه، فضای جلسه و یک گاراژ به همراه اتاق‌های نشیمن است که حدا،ر شش محقق را در خود جای می‌دهد.

مرکز تحقیقات یک طبقه با سقف شیبدار
ساختمان یک طبقه برای ادغام با چشم انداز طراحی شده است

زمین شناسی منطقه الهام بخش دیگر جنبه های ساختمان نیز بوده است.

آشپزخانه چوبی در مرکز تحقیقات
یک آشپزخانه در بخش مرکزی قرار دارد

این تیم گفت: “فرم، مواد و جزئیات داخلی از سنگ طبقه بندی شده در زیر تپه های فلینت و دیگر شگفتی های طبیعی که از ساختمان قابل مشاهده است الهام گرفته شده است.”

معمار و سازنده: هاتون
تیم: امیلی تیلور (سرپرست طراحی و مدیر پروژه)، مت بایرم (پشتیب، طراحی)، جاش هرمن (مدیر طراحی)، تاد ودل (مدیر پروژه ساخت و ساز)، متی لین (طراحی داخلی)
مهندسی سازه، مک،ک و برق: مشاوران مهندسی حرفه ای (PEC)
مهندسی عمران: مشاوران مهندسی


منبع: https://www.dezeen.com/2023/07/11/hutton-grid-research-station-kansas/

گیاهان، حیوانات، خاک‌ها و آبراه‌های این منطقه مورد توجه محققان است، به‌ویژه با توجه به موقعیت مزرعه در داخل فلینت هی، – منطقه‌ای که به‌خاطر ا،یستم مهم دشت‌های چمن‌زارش معروف است. این نوع ا،یستم که زم، وسیع بود، از دهه 1800 به دلیل کشاورزی کاهش یافته است.

برای حفظ یک نمایه گسسته، تیم یک “خط سقف تمیز” با لبه‌های حجاری شده ایجاد کرد.

مرکز تحقیقات شیبدار
هاتون یک «خط سقف تمیز» با لبه‌های حجاری شده ایجاد کرد

این ساختمان در شرق کانزاس واقع شده است و در 4700 هکتار (1902 هکتار) مزرعه یانگ مایر قرار دارد که یک مزرعه ،داری فعال و سایت تحقیقاتی است. دانشگاه ایالتی ویچیتا.

ایستگاه مید، یانگ مایر در کانزاس
ایستگاه مید، یانگ مایر یک مرکز تحقیقاتی خارج از شبکه است

دیگر پروژه‌های کانزاس شامل خانه‌ای با الهام از خانه‌های کشاورزی توسط الدورادو است که در مزرعه‌ای کار قرار دارد و خانه‌ای با پوشش چوبی که توسط دانشجویان دانشگاه در برنامه طراحی استودیو 804 ایجاد شده است.

نوارهای سنگ محلی ایستگاه مید، یانگ مایر را که توسط استودیوی کانزاس Hutton طراحی و ساخته شده است تا با توپوگرافی طبیعی ادغام شده و خارج از شبکه کار کند، می پیچند.

اتاق مش،، که به ج، و شرق می‌نگرد، مناظر وسیعی از مناظر را از طریق امتداد شیشه‌های بزرگ ارائه می‌دهد.

در پلان نامنظم، ساختمان یک طبقه برای ادغام با منظره و مقاومت در برابر بادهای سنگین و سایر نیروهای طبیعی طراحی شده است.

اعتبار پروژه:

این تسهیلات دارای عملکردهای متعددی در وسعت 3400 فوت مربع (316 متر مربع) خود است.

گفت: “مانند گودال های روزهای مرزی غرب میانه، ایستگاه صحرایی تا حدی در زمین تعبیه شده است تا از تاسیسات در برابر بادهای شمالی محافظت کند و استتار بیشتر زمینه را افزایش دهد.” هاتون، یک مطب چند سرویس در کانزاس.

فضای داخلی مرکز تحقیقات با شیشه های کف تا سقف
هاتون نماها را با استفاده از سنگ آهک محلی که به صورت نواری چیده شده اند طراحی کرد

نماها از چهار نوع سنگ آهک محلی تشکیل شده است که در نوارهایی چیده شده اند که لایه های رسوب را در تپه های اطراف تقلید می کنند. یکی از انواع سنگ ها، پریری شل، حاوی صدف های فسیل شده ای است که به داستان دوران ماقبل تاریخ اشاره می کند.

آزمایشگاه تحقیقاتی طراحی شده توسط Hutton
این مرکز دارای یک آزمایشگاه است

این تیم گفت: «بازدیدکنندگان می‌توانند برای یافتن فسیل‌های حفظ‌شده و نمایش داده‌شده در دیوارها، از جمله یک ناتیلوس عالی درست در کنار درب، در اطراف ساختمان به شکار لاشخور بپردازند.

در داخل ساختمان، رنگ‌های خاکی مانند چوب و سنگ و پالت رنگی وجود دارد که ،اصر طبیعی مانند رسوب، کله‌های دانه و آسمان را تداعی می‌کند.

عکاسی توسط برد فاینکنف.