پسوند آجری خانه روستایی هلندی را به سمت باغی جنگلی باز می کند

هنگامی که صاحبان جدید ویلای روستایی موجود متوجه شدند که آن از نظر ساختاری نامطلوب است، به دو روش مستقر در آمستردام وظیفه دادند که شخصیت آن را حفظ کنند و در عین حال فضای داخلی آن را برای زندگی مدرن به روز کنند.

تصویر بیرونی ،د آجری در خانه BD
BD House توسط Space Encounters و Studio Vincent Architecture طراحی شده است

Space Encounters خانه‌های شهری اوترخت را با مواد و تزئینات متنوع زنده می‌کند

معماران می‌گویند: «طراحی خانه BD تبدیل به یک دگرگونی لایه‌ای شد که در آن میراث فرهنگی، تحول پایدار و کیفیت‌های طبیعی غنی منطقه با یکدیگر تلاقی می‌کنند.

تصویر بیرونی یک آلاچیق آجری منحنی که به پشت خانه BD اضافه شده است
یک آلاچیق آجری منحنی به پشت خانه اضافه شد

پروژه‌های اخیر Space Encounters شامل مجموعه‌ای رنگارنگ از بلوک‌های خانه‌های شهری برای توسعه مس، در اوترخت، و یک ساختمان اداری در آمرسفورت است که بر روی پایه‌هایی در بالای انبار آجری موجود قرار دارد.

“[The ،me] آن‌ها ادامه دادند که نه تنها بزرگ‌تر شده است، بلکه برای آینده نیز مقاوم شده است و به دگرگونی بزرگ‌تر روستا کمک می‌کند که در آن موجودی مسکن موجود پایدارتر می‌شود و با خواسته‌های زندگی معاصر سازگار می‌شود.»

در طبقه همکف، آشپزخانه، حمام و یک منطقه نشیمن ثانویه ساختار موجود را اشغال می‌کنند و فضای داخلی با استفاده از یک پالت مدرن از اتصالات چوبی، کف‌های ترازو و پیشخوان‌های کاشی‌شده به روز شده است.