Proctor & Shaw پسوند لعابدار را به Sky Lantern House در لندن اضافه می کند

در طبقه اول، اتاق خواب اصلی با کمد دیواری و حمام اختصاصی مشرف به سقف‌های کاشته‌شده داخلی ارتقاء یافت.

مداخلات آن عمدتاً بر ارتفاع عقب متمرکز بود، در حالی که نمای جلوی موجود در سمت ج، به دلایل میراث حفظ شد.

نمای بیرونی ،د خانه اسکای لنترن
،د اجازه می دهد تا نور روز به عمق طرح وارد شود

یک اتاق خواب کم استفاده در طبقه اول به یک دفتر کار خانگی تبدیل شد که مشرف به مناطق نشیمن زیر است. فضای خالی که دو سطح را به هم متصل می کند با یک جعبه شیشه ای شفاف پوشانده شده است که نور طبیعی را به حدا،ر می رساند و مانند یک فانوس در شب می درخشد.

اتریوم در خانه لندن توسط Proctor & Shaw
فضایی با ارتفاع دوبل با رویه شیشه ای نور را به خانه می آورد

ستون‌های فولادی باریکی که جعبه فانوس‌مانند را پشتیب، می‌کنند، برای ایجاد توهم شناور بودن آن پنهان شده‌اند.


منبع: https://www.dezeen.com/2022/10/08/sky-lantern-،useproctor-shaw-london/

حجم‌های شیشه‌ای انباشته اضافه شده به پشت خانه به ریتم نامنظم خوابگاه‌های سنتی اشاره می‌کند که از ویژگی‌های تراس ویکتوریایی است.

پلکان جدید دارای یک ساختار فولادی تا شده از لحاظ بصری سبک است که در تخته‌هایی از ص،ر داگ، پیچیده شده است، با حداقل نرده فولادی که اطمینان می‌دهد نور می‌تواند از آن عبور کند.

اتاق نشیمن با دیوارهای سفید متصل به آشپزخانه و غذاخوری با پلان باز
درهای کشویی طبقه همکف را به باغ متصل می کند

Proctor & Shaw می‌گوید: «به‌جای پر ، این اتاق جدید با یک طبقه، فضایی با ارتفاع دو برابر به قلب یک فضای نشیمن خانوادگی بزرگ در پایین آورده شده است، که اطراف آن اتاق‌های دیگر به هم متصل می‌شوند، از مناظر لذت می‌برند و نور را قرض می‌گیرند.»

اعتبار پروژه:

پروکتور و شاو از شما خواسته شد که ارتفاع و نور را در فضای داخلی بازسازی شده به حدا،ر برس،د و همچنین ارتباط با باغ عقب را بهبود بخشید.

خانه شیشه‌ای محله توسط Proctor & Shaw گسترش زاویه‌ای به یک تراس ادواردی است

پروژه های قبلی این استودیو شامل یک ،د برنده جوایز با یک زیرانداز بلوط و یک نورگیر بزرگ و یک ،د زاویه ای است که جایگزین گلخانه نشتی در پشت یک تراس ادواردین شده است.

عکاسی توسط استال اری،ن.


در جلوی خانه اسکای لنترن، ورودی به راهرویی باز می شود که دری به سالن استراحت بازسازی شده دارد. راهرو و نشیمن هر دو به آشپزخانه و اتاق غذاخوری طبقه همکف منتهی می شوند.

خلاصه ای که برای خانه به نام Sky Lantern House نامیده می شود، شامل حفظ شخصیت ساختمان موجود و در عین حال من، تر ، فضای داخلی آن برای زندگی مدرن است.

گسترش شیشه ای به خانه شهری ویکتوریایی در لندن
Proctor & Shaw یک ،د لعابدار به خانه شهری لندن اضافه کرده است

این استودیو توضیح داد: تخته‌های شیشه‌ای با فرمت عمودی ارتفاع را برجسته می‌کنند و روکش شیشه‌ای بافت‌دار آنها به نور ملایم اجازه می‌دهد تا فضاهای داخلی را بدون به خطر انداختن حریم خصوصی همسایه‌های مجاور حمام کند.

از نظر خارجی، ،د Sky Lantern House عمدتاً با صفحات شیشه ای عمودی U شکل پوشیده شده است. اینها به ،وان پنجره های طبقه اول عمل می کنند و به دور دیوارهای جامد طبقه همکف می پیچند تا یک صفحه باران را تشکیل دهند.

دفتر خانه در خانه اسکای لنترن
یک اتاق خواب به دفتر کار تبدیل شده است

جان پراکتور و مایک شاو استودیوی Proctor & Shaw در ج، لندن خود را در سال 2014 تأسیس ،د. این استودیو در معماری مس، تخصص دارد که در مقیاس‌های مختلف از توسعه‌ها و نوسازی‌ها تا توسعه‌های چند واحدی بزرگ را شامل می‌شود.

آشپزخانه و ناهارخوری از طریق دو مجموعه درهای شیشه ای کشویی به باغ متصل می شود که بزرگترین آنها 3.7 متر ارتفاع دارد. فضای داخلی با پلان باز دارای نازک کاری و ایستگاه های کاری تاشو یکپارچه برای کودکان مشتری است که امکان انعطاف پذیری استفاده را در عین حفظ زیبایی حداقلی فراهم می کند.

راهروی تراس ویکتوریایی در لندن
راهرو به سالن و آشپزخانه منتهی می شود

Proctor & Shaw می‌گوید: «مطالعات اولیه نشان داد که می‌توان انبوه‌سازی را به عقب اضافه کرد، بدون اینکه مانعی در حق نور همسایه شود.

استودیوی معماری Proctor & Shaw یک خانه شهری ویکتوریایی در ج، لندن را بازسازی و گسترش داده است و مجموعه‌ای از حجم‌های لعاب‌دار را به نمای پشتی اضافه کرده است که به نور روز اجازه می‌دهد به اعماق پلان برسد.