Studio Weave خانه صورتی Seosaeng را در دامنه تپه کره جنوبی قرار داده است

Je Ahn بنیانگذار استودیو به Dezeen گفت: «این طراحی از دو منبع نشات می‌گیرد: زمینه توپولوژیکی و بافت فرهنگی». او ادامه داد: “در اصل، این ساختمان از سنت کره ای خانه حیاط نشأت می گیرد، که بر روی سایت شیبدار که دارای خاک صورتی-قرمز است، ترجمه شده است، و در نتیجه ساختم، صورتی است که منع، کننده زمین شناسی منطقه است.”

کاشی‌های بتنی مستطیلی بزرگ با رنگ صورتی نمای بیرونی خانه را می‌پوشانند، که هر کدام دارای یک فرم فلوت‌دار هستند که از زمین‌شناسی سایت مطلع شده است.

ع، بیرونی خانه Seosaeng
در کره ج،ی واقع شده است

وی ادامه داد: مردم با ورود از زیر بام‌های عمیق و سایبان سرپوشیده بر روی نماهای شرقی و غربی عبور می‌کنند و در زیر این پیش‌روها میله‌ای فولادی برای آویزان ، غذاهای خشک قرار داده‌ایم که به سنت کره‌ای در نگهداری مواد غذایی داخلی ادامه می‌دهد.

Ahn می‌گوید: «خانه Seosaeng از رنگ‌ها و بافت‌های کره‌ای و نحوه عملکرد ساختمان‌های سنتی کره‌ای الهام گرفته شده است که از طریق حساسیت معاصر فیلتر شده است.

ع، داخلی خانه Seosaeng توسط Studio Weave
خانه در پلان C شکل است

عکاسی توسط کیونگ رو.


منبع: https://www.dezeen.com/2023/07/21/studio-weave-pink-seosaeng-،use-south-korea-architecture/

وی ادامه داد: «حیاط مرکزی آب و هوای گرم و مرطوبی را ارائه می‌کند که من، سرخس‌ها و گل‌های ظریف و درختان برگ‌ریز است تا در تابستان سایه ایجاد کند و در ماه‌های خنک‌تر، آفتاب گرم زمست، را در داخل آن فیلتر کند.»

ع، داخلی منزل
درهای کشویی به حیاط منتهی می شوند

این استودیو گفت: “چهار بخش از سایت برای به حدا،ر رساندن ویژگی‌های مختلف و مینی میکرو اقلیم در توپوگرافی سایت طراحی و کاشته شده است.” یک باغ ص،ه‌ای پشتی با درختچه‌های همیشه سبز برای محافظت از خاک و خانه در برابر روان آب و ایجاد رنگ در طول سال تنظیم شده است.

استودیو ویو، خلوت هنرمندان چوبی را به کلبه سنتی ،یسی اضافه می کند

Ahn می گوید: «بام ها راهی برای رفع میل به حدا،ر رساندن منظره از دریا و پاسخ فنی به بارندگی زیاد در آن مکان در طول فصل باران های موسمی هستند.

تصویر خانه Seosaeng توسط Studio Weave
این برای ارجاع به خانه های حیاط کره ای طراحی شده است

Studio Weave مستقر در لندن از کاشی های بتنی صورتی رنگ برای پوشاندن خانه ای در بالای ص،ه که مشرف به دریا در کره ج،ی است استفاده کرد.

این فضاهای بیرونی که با همکاری طراح منظر کره ای Garden&Forest طراحی شده اند، دارای کاشت بومی و همچنین درختان وسیعی هستند که سایه بیشتری را ایجاد می کنند.

ع، داخلی یک فضای نشیمن
قاب پنجره های بزرگ نمایی از محیط اطراف

دیوارهای بتنی زاویه دار در امتداد لبه های سایت قرار دارند، در حالی که مجموعه ای از سقف های شیب دار در جهت مخالف شیب دارند.

استودیو ویو که در سال 2006 تأسیس شد، یک استودیوی مستقر در لندن است که به دلیل کار بر روی طیف متنوعی از پروژه‌ها، از جمله خلوتگاه هنرمندان چوبی که به کنار یک کلبه در دوون اضافه شده و یک مرکز اجتماعی با پوشش چوبی برای کتابخانه‌ای در شرق لندن، شهرت دارد.

یک راه پله با روکش تخته سه لا به سمت ،مت نشیمنگاه به فضای بلند بعدی منتهی می شود که شامل یک اتاق خواب و رختکن است.

ع، داخلی خانه کره ج،ی
کاشی های بتنی دارای پروفیل فلوت دار هستند

با هدف انعکاس خانه های حیاط سنتی کره ای، استودیو بافت بلوک های خانه را به شکل C که یک حیاط مرکزی را در بر می گیرد، چیده است. این احجام بر روی سکوهای بتنی ساخته شده اند که در فواصل یک متری از دامنه تپه بالا می روند و شیب طبیعی سایت را دنبال می کنند.

از طریق مجموعه ای از درهای شیشه ای کشویی زیر لبه بام، یک فضای نشیمن، غذاخوری و آشپزخانه با پلان باز به ،وان فضای نشیمن مرکزی خانه عمل می کند.

بام های عمیق همچنین برای کاهش آب و هوای نیمه گرمسیری این مکان با ایجاد سایه در برابر آفتاب تابستان و محافظت در برابر باران های موسمی کار می کنند.