دولت GOA تئاتر تک‌پیچ را در جنگل بامبو در چین قرار می‌دهد

استودیو گفت: “از آنجایی که طبیعت به بخشی از اجرا تبدیل می شود، سالن یک تجربه تئاتر بدیع و لذت بخش را در یک زمینه سبز جذاب به مخاطبان ارائه می دهد.”

مستقر در شانگهای گروه معماران (GOA) این تئاتر را به ،وان نقطه عطفی فرهنگی برای شهر جدید یانگ شیان شیشان طراحی کرد، توسعه ای که برای احیای مناطق روستایی اطراف یی،ینگ طراحی شده است.

استودیو چینی گروه معماران تئاتر Yada را در نزدیکی شهر Yixing، با پوشش های سرامیکی و چوبی که به جنگل های بامبو منطقه و میراث تولید سفال اشاره دارد، تکمیل کرده است.

در داخل، سرسرا در زیر سقفی شیبدار قرار دارد که با الگوی چوبی مثلثی به پایان رسیده است، با سنگ کاری کم رنگ که با پوشش چوبی ،مت پذیرایی و پوشش های چوبی در سراسر سالن در تضاد است.

پنجره ای روی آب در کنار تئاتر یادا توسط گروه معماران
یک دیوار تمام قد لعابدار پشت صحنه وجود دارد

در ادامه این بی،ه آمده است: «این چیدمان یک استراتژی طراحی ضد اصالت‌گرایی است که فضای بیش از حد محصور و عملکرد انحصاری تئاترهای معمولی را برای ارائه خدمات اجتماعی برای ،نان اطراف، مانند اجتماعات عمومی، رویدادهای فرهنگی و فعالیت‌های اوقات فراغت کنار می‌گذارد».

این ساختمان که توسط منظره‌ای تپه‌ای شامل حدود 400 هکتار جنگل بامبو احاطه شده است، از باغ‌های سنتی چینی با مجموعه‌ای از فرم‌های سبک و تک شیار که توسط حیاط‌های عمومی کوچک ش،ته شده است، طراحی شده است.

نمای هوایی از تئاتر Yada در Yixing، چین
گروه معماران تئاتر Yada را در نزدیکی Yixing تکمیل ،د

سقف‌های ساختمان به سمت بالا بالا می‌روند تا رو به چشم‌انداز باشد، با نورگیرها و مناطقی از شیشه‌های تمام ارتفاع که فضای داخلی آن را پر نور می‌کند و مناظر وسیعی از منظره را قاب‌بندی می‌کند.

در طرف مقابل یک حیاط مرکزی یک رستوران و سالن استراحت برای بازدیدکنندگان قرار دارد، با مجموعه دیگری از پله های سیم، در کنار حوضی که به مسیری منتهی می شود که از میان جنگل ها به سمت ج، می پیچد.

جاده‌ای منحنی به ورودی تئاتر منتهی می‌شود، جایی که باغی شیب‌دار که پله‌های سیم، کم‌عمق آن را طی می‌کند، به کافه‌ای مشرف به برکه‌ای منتهی می‌شود.


منبع: https://www.dezeen.com/2022/12/30/goa-yada-theatre-yangxian-xishan-،a/

از نظر بیرونی، ساختمان ها با مخلوطی از کاشی های سرامیکی فلوت دار و سبز کم رنگ در میان نوارهای نازک آلومینیوم پوشیده شده اند.

اشکال بادبان مانند تئاتر بزرگ ژنگژو به یک “کشتی باشکوه” اشاره دارد.

در سالن 530 صندلی، از شیب طبیعی سایت برای سازماندهی نشیمنگاه های چنگکی استفاده شده است، به سمت پایین به سمت دیوار لعابدار تمام قد در پشت صحنه که “پس زمینه گیاه شناسی” مشرف به حوض را ایجاد می کند.

محوطه تئاتر یادا توسط گروه معماران
حیاط های عمومی کوچک ساختمان را می شکند

پروژه های قبلی GOA شامل رستوران Metasequoia Grove در روستای Suz،u است که به ،وان مجموعه ای از اشکال هرمی با پوشش آلومینیومی طراحی شده است که توسط درختان اطراف اطلاع رس، می شود.

“[The ،e] می توان با جابجایی بین مراحل باز و قاب ع، به طور انعطاف پذیر برای یک فعالیت تفریحی استفاده کرد تا نیازهای مختلف کنسرت ها، درام ها و رویدادهای اجتماعی بزرگ را برآورده کند.”

سالنی با پوشش چوبی مشرف به دریاچه
پوشش های چوبی در سراسر سالن استفاده می شود

این استودیو توضیح داد: “معماری به ،وان یک اسفنج متخلخل تصور می شود که بازدیدکنندگان و محیط اطراف را جذب و در آغوش می گیرد.”