Artefact پسوند چوبی صومعه مانند را به خانه Pirouette در Islington اضافه می کند

“از نظر رسمی، تشبیه به صومعه ها و ستون ها مهم بود – ما به نحوه ایجاد ریتم و نظم و تعریف شخصیت حیاط ها در داخل علاقه مند بودیم.”

فضای داخلی با کف چوبی و ستون آبی مثلثی شکل
یک ستون آبی در مرکز فضای داخلی قرار دارد

اعتبار پروژه:

این واقعیت که ساختمان موجود و همچنین ساختمان‌های اطراف آن “غیرقابل توجه” بودند، فرصتی برای نشان دادن چگونگی ایجاد تغییرات برای کمک به افزایش عمر خانه‌های قدیمی ایجاد کرد.

استودیوی محلی آرتفکت هنگام ایجاد خانه پیروئت، یک امتداد صومعه مانند به ساختمان دهه 1980 در Islington، لندن، که از چوب قرمز ساخته شده بود، از “خانه های حیاطی قرن بیستم” استفاده کرد.

مارموت گفت: «با افزودن یک ،د L شکل، ما تهویه متقاطع را در خانه با دهانه‌هایی در پشت بام و طرف مقابل فضاهای نشیمن ایجاد کردیم.

به گفته استودیوی لندن، شکل آن به ایجاد یک حیاط مخفی کمک می کند که به ،وان یک واحه مخفی عمل می کند مصنوع.

فضاهای داخلی “پیروت” در اطراف یک ستون آبی مثلثی شکل است که نام پروژه را به آن داده است.

ا،ر بخش‌های داخلی رو به شمال است، بنابراین فرصتی برای معرفی مناطق نسبتاً بزرگ شیشه‌ای برای به حدا،ر رساندن نور روز بدون گرمای بیش از حد وجود داشت.

راه پله صورتی در اتاق با ستون آبی و قفسه کتاب زرد
اتاق دور یک ستون آبی کمرنگ “پیروت” می چرخد

،د به خانه‌ای در ردیف خانه‌های تک‌بعدی «غیر توصیفی» اضافه شد که چند سال قبل مدرن‌سازی شده بود.

مارموت توضیح داد: «ما از شخصیت فضایی خانه‌های حیاط‌دار قرن بیستم الهام گرفتیم، مانند خانه‌های کینگو یورن اوتزون و خانه آزمایشی موراتسالو آلوار ،و».

معماران نیمتیم خانه لندن را گسترش می دهد تا “محرم” مشرف به باغ دیواری ایجاد کند

او افزود: “راه حل ساختاری و ویژگی نما با هم توسعه یافته اند، با ستون های باریک در فواصل منظم حیاط را متحد می کند و احساس زندگی در اطراف یک صومعه چوبی را ایجاد می کند.”

نورگیر در داخل خانه لندن
کف و سقف چوبی از تیرهای ص،ر داگ، ساخته شده است

در بیرون، نمای دیگری مانند صومعه، ساخته شده از باله‌های چوبی قرمز و پنجره‌های بزرگ در بالای یک نیمکت بلوک‌دار رنگ‌دانه‌دار است.

بلوک بتنی صورتی کم رنگ با نمای صومعه مانند
مصنوعات با رنگ بازی ،د تا یک نمای بیرونی جالب ایجاد کنند

در اینجا، ستون‌های قرمز رنگ بتن صورتی استفاده شده برای بلوک‌بندی را می‌گیرند و در عین حال به ساختمان موجود نیز ارجاع می‌دهند.

تبدیل ، ستون ها به یک ویژگی برجسته، هم یک انتخاب زیبایی شناختی بود و هم راهی برای کاهش میزان کربن تجسم شده ایجاد شده توسط ،د خانه پیروئت.

معمار: مصنوع
پیمانکار: پروژه های MM
مهندس سازه: کارهای ساده


منبع: https://www.dezeen.com/2022/12/05/artefact-colourful-cloister-timber-extension-pirouette-،use/

بندتا راجرز، کارگردان Artefact توضیح داد: “پست ها ساختاری و بی، هستند، از قاب چوبی حمایت می کنند و ریتم را به ارتفاعات اطراف حیاط می آورند.” “از ابتدا، ما می خواستیم از چوب ساختاری برای به حداقل رساندن کربن تجسم یافته ،د استفاده کنیم، تا جایی که ممکن است از فولاد اجتناب کنیم – یک تیر فلچ مورد نیاز بود.”

افزونه علاوه بر افزودن فضای بیشتر، به حل مشکل موجود کمک کرد. این خانه تک وجهی دارای لعاب های زیادی در ضلع غربی خود بود، اما تنها یک درب تاشو داشت که می توانست برای تهویه فضا باز شود، که به این م،ی بود که در تابستان بیش از حد گرم می شد.