KCAP و Kraaijvanger انبار پست هلند را به دفاتر تبدیل می کنند

در داخل، تمام الحاقات جدید ساختمان بر خلاف بتن ساختار موجود است که در ستون‌ها و تیرهای بزرگ در معرض دید قرار گرفته است.

Stationspostgebouw با مساحت 30000 متر مربع که در کنار ایستگاه قطار هلندز اسپور در لاهه واقع شده است، که به ،وان یک بنای تاریخی ملی طبقه بندی می شود، در سال 1939 به سبک عملکردگرا توسط گوستاو کورنلیس برمر طراحی شد.

ع، نمای بیرونی دفاتر PostNL
دفاتر PostNL توسط KCAP و Kraaijvanger Architects بازسازی شدند

به دنبال تأکید بر «شخصیت یادبود» ساختمان، مستقر در روتردام KCAP و معماران Kraaijvanger یکی از ویژگی‌های ستون‌های بتنی پیش‌ساخته موجود است که اکنون یک دهلیز تمام قد را در زیر سقف طاق‌دار و سقفی قاب می‌کنند.

روکش آجر خا،تری بنای اولیه و همچنین مجموعه ای از مجسمه های کوچک در نمای شرقی نیز حفظ شده است.

ع، داخلی در محل کار
در کنار ایستگاه قطار هلندز اسپور در لاهه قرار دارد

نمای آجر شیشه‌ای و پنجره‌های ساختار موجود حفظ و بازسازی شده‌اند، با عملکرد محیطی و شرایط آ،تیک فضای داخلی با افزودن “پوست دوم” داخلی لعاب بهبود یافته است.

او ادامه داد: «برای این تحول، ایجاد یک ساختمان اداری برای روشی جدید کار بسیار مهم است، که باعث می شود محیط کار مانند یک اتاق نشیمن احساس شود: به طور گسترده قابل استفاده، اما همچنین ایمن.

ع، داخلی از یک راه پله در دفتر
معماران به کاربری قبلی ساختمان اشاره ،د

فضای اصلی حول یک دهلیز مرکزی بزرگ با ستون‌های بزرگ در وسط آن، و یک پلکان زیگزاگی از ف، و چوب سیاه که هر یک از سطوح دفتر را به هم متصل می‌کند، متمرکز است.

فضای داخلی دفاتر PostNL
فضای داخلی حول یک آتریوم سازماندهی شده است

سازه بتنی وسیع یک مرکز مرتب سازی پستی سابق در هلند توسط استودیوهای هلندی KCAP و Kraaijvanger Architects به یک دفتر مرکزی جدید برای PostNL تبدیل شده است.

در طبقه همکف، “مرکز جامعه” دفتر شامل پذیرایی، کافه، مناطق مش، و فضاهای ملاقات است که توسط یک باغ محوطه سازی شده با تراس های خارجی پیچیده شده است.

دیگر پروژه‌های مقاوم‌سازی اخیراً شامل تبدیل یک کارخانه گرمایش در براتیسلاوا به یک مرکز فرهنگی و دفاتر توسط گروه خلاق DF و تبدیل یک کارخانه تاریخی فورد در پیتسبورگ به یک مرکز تحقیقاتی توسط ZGF Architects است.

در بالا، به منظور تأثیر حداقلی بر ساختار موجود، 9 طبقه فضای اداری توسط پارتیشن‌های چوبی، پرده‌ها و گلدان‌های منحنی ت،یم‌بندی شده‌اند که بسته به نیاز کارگران در آینده می‌توان آنها را چیدمان یا تغییر داد.


منبع: https://www.dezeen.com/2023/02/16/kcap-kraaijvanger-architects-dutch-postnl-ware،use-monumental-offices/

با پلان T شکل، ساختمان فضای بسیار بزرگ تری را در سمت غرب تشکیل می دهد که به سمت شرق متصل است و با دو راه پله محصور شده است.

گروه خلاق دی اف نیروگاه گرمایشی سابق را به فضای کاری و مرکز فرهنگی تبدیل می کند

چانتال ووس، شریک معماران کرایجوانگر، گفت: چیدمان فضایی و فضای ساختمان تاریخی منحصر به فرد است: نمای بلوک های شیشه ای، سطوح عمیق کف و ویژگی های ساختاری قدرتمند.

PostNL نمای بیرونی بتنی دارد
این سازه یک اداره مرتب سازی پستی سابق بود